Opbevaring og møbelopbevaring i Frederiksværk

Vi har flere forskellige typer depotrum til udlejning.

Fleksible muligheder inden for opbevaring i Frederiksværk, herunder møbelopbevaring

Halsnæs Lagerhotel ApS specialiserer vi os i at tilbyde forskellige opbevaringsløsninger herunder generel opbevaring og møbelopbevaring i Frederiksværk. Vores faciliteter er designet til at opfylde en række behov, fra møbelopbevaring til sæsonbetonede genstande.

Varietet af depotrum til din rådighed

Vi har en bred vifte af depotrum tilgængelige, alle i perfekte temperaturer med minimal luftfugtighed, hvilket sikrer, at dine ejendele forbliver i samme stand, som da du efterlod dem. Vores priser starter fra 300 kr. om måneden for 2 kvm., og du kan selv vælge, hvor stort et rum du har behov for, med 75 kr. tillæg for hver ekstra halve kvm.

Priser og størrelser på vores depotrum

  • 2 kvm. – 300 kr.
  • 3 kvm. – 450 kr.
  • 3½ kvm. – 525 kr.
  • 4 kvm. – 600 kr.
  • 4½ kvm. – 675 kr.
  • 5 kvm. – 750 kr.

Vi værner om sikkerheden af dine ting, så du kan føle dig tryg, når dine værdigenstande er i vores varetægt. Vores dedikerede team overvåger konstant vores faciliteter for at sikre, at dine ejendele er beskyttet og sikre.

Kontakt os for opbevaring eller møbelopbevaring i Frederiksværk

Har du yderligere spørgsmål, eller søger du efter et firma, der tilbyder opbevaringsløsninger herunder opbevaring og møbelopbevaring i Frederiksværk? Du er altid velkommen til at kontakte os(+45) 26 15 78 44 eller sende en mail til leje@undalsvej.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine opbevaringsbehov i Frederiksværk.

Vil du se billeder af vores arbejde?

(+45) 26 15 78 44
leje@undalsvej.dk